Idag har vi timglasformen som ska vara poppis gärna med en stor röv. Jag tycker det fruktansvärt att kvinnor gör sig själva illa för att se ut som alla andra. Jag älskar kvinnor med timglaskroppar men är du en kvinna som går från size zero till en timglskropp är detta livsfarligt. När jag får barn hoppas jag att de kan älska och respektera sig själva tillräckligt mycket för att kunna ignorera alla idealer som finns ute i samhället.

Versatility Beauty&Fashon har fått äran att intervjua denna härliga, och energiska vackra kvinnan! Möt Natalie Sternoff som  har joinat Healthy Movement with Versatility Beauty&Fashion 2016 och delar med sig sina mål för att uppnå hälsosammare hår, kropp och själ.
natalie sternoff 

Vem är Natalie Sternoff?
Jag vet inte om jag vet det själv=) Den jag har formas till är en person med stark personlighet som gillar en glas rött på en fredag och älskar att mysa framför en drama serie hemma i TV-soffan. Efter som jag är priviligierad att komma från två kulturer är jag väldigt intresserad av andras. Ibland kan jag vara väldig ”old tradition ” fast på en skönt sätt. Självklart älskar jag att få skrattanfall och äta god mat for sure.

Hur skulle du beskriva din inre skönhet?
Jag skulle definitivt säga respekt! Med respekt kommer så mycket mer så som kärlek, omtanke och lojalitet. Min farmor har lärt mig att respektera mig själv först sedan andra och på så sätt kan min inre skönhet se det goda i andras personligheter. Det kanske låter super klyschigt men det är en bra grund att stå på.

Natalie Sternoff 4

Vad gillar du mest med ditt vackra utseende?
Jag älskar min ögon, tycker dom är exotiska och kan ändra färg från brun till mörk grön i vissa ljus. Det har jag mamma att tacka då hon har gröna ögon och pappa bruna.

Natalie Sternoff 2

Vad är de tre saker du skulle rekommendera för kvinnor med vågigt/lockigt hår?
1.Jag skulle verkligen rekommendera att kontinuerligt använda hårinpackning för att återfukta håret ända in i till roten och inte bara torra toppar.

2. Sov med flätor, gärna fler än en.

3. Borsta håret med paddelborste med hårdare piggar

Vad är de tre saker du inte skulle rekommendera för kvinnor med vågigt/lockigt eller krulligt hår?
1. Platta inte håret för ofta( detta gäller alla hårtyper)

2. Använd inte för tunga mousse produkter då tappar man ofta formen på sina naturliga lockar.

3. Sova med blött hår, jag refererar bara till mig själv då jag ser ut som ett troll dagen efter.

Det har varit mycket diskussioner kring varför det måste finnas en typ av kroppsideal. Ett exempel var ”Strong is the new skinny” det nya skönhetsidealet år 2013. Versatility Beauty&Fashion är för hälsa och tycker att träning är det bästa medicinen för både kropp och själ. Men tyvärr finns det tjejer och kvinnor som misstolkar meningen med träning. Idag eftersträvar många kvinnor (och tyvärr unga tjejer) ”timglas kroppen” genom att använda sig av korsett vid trängning som många kändisar marknadsför via sociala medier instagram såsom Amber Rose, Lindsay Lohan, Kim Kardashian West och hennes systrar Kourtney Kardashian och Khloe Kardashion mfl. Vad är din tankar kring dagens attityd för den nya kvinnliga kropps idealet?
Vad vi måste förstå är att våra kroppar ser olika ut för det första! Jag går med på att det kan finnas ett mode inom kläder, hår och smink men ABSOLUT inte ett mode för kroppsformer. När size zero var inne blev många unga kvinnor svårt sjuka och hade ett kropps ideal som var helt galet, kvinnor skippade flera måltider för att ”droppa” i kg. Idag har vi timglasformen som ska vara poppis gärna med en stor röv. Jag tycker det fruktansvärt att kvinnor gör sig själva illa för att se ut som alla andra. Jag älskar kvinnor med timglaskroppar men är du en kvinna som går från size zero till en timglskropp är detta livsfarligt. När jag får barn hoppas jag att de kan älska och respektera sig själva tillräckligt mycket för att kunna ignorera alla idealer som finns ute i samhället.

Hur ofta tränar du/ hur ofta tycker du att man ska träna för att må bra?
Man ska träna så ofta man känner att det är roligt, det super individuellt. Jag tränar 2-3 ggr/veckan för det är vad hinner och orkar med. Jag skulle inte må bra av att träna 6 ggr/veckan för då glömmer jag att ha kul.

Natalie Sternoff 3

Healthy movement with Versatility Beauty&Fashion är en kampanj där vi vill inspirera och uppmuntra kvinnor världen över att sätta mål eller hitta sitt eget sätt att uppnå hälsosammare hår, kropp och inre skönhet detta år av 2016. Om du vill vara med i rörelsen vad är dina mål för att uppnå:

Hälsosammare kropp?
Skulle vilja äta mindre kött och mer ekologiska produkter

Hälsosammare hår?
Oparfymerade produkter då jag är otroligt känslig men älskar när mitt hår luktar gott.

Hälsosammare själ (inre skönhet)?
Mindre fördomar.

Vilka sociala medier kan man följa dig?
@Nataliesternoff

Något annat du vill tillägga?
Våga vara du!

Intervju av: Versatility Beauty&Fashion

Related Posts

4 Beauty Products to Obsess Over Right Now
The Best Dressed Sportsmen Of 2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *